Chokolade cupcake m/pistacie frosting
Denne cupcake er lavet under mottoet "keep it simple"
Rigtig lækker og frisk cupcake, lige til festen eller hvis du bare er lækkersulten!
Portionen passer til ca. 12-15 cupcakes
Jeg har brugt Wilton 1M tyl til at pynte med.
Chokolade cupcake med pistacie frosting
Pistacie Frosting
Rigtig lækker og frisk cupcake, lige til festen eller hvis du bare er lækkersulten!
Portionen passer til ca. 12-15 cupcakes
Jeg har brugt Wilton 1M tyl til at pynte med.
Chokolade cupcake med pistacie frosting
Det skal du bruge:
200 gr. smør
175 gr. sukker
3 æg
1 spsk vaniljesukker
100 gr. revet marcipan
2 spsk kakao
200 gr hvedemel
2 tsk bagepulver
Usaltede pistacienødder
Sådan gør du:
Rør smør og sukker til en cremet masse og kom æggene i og pisk grundigt
Kom marcipan og vanillesukker i og rør grundigt rundt i dejen
Så kommer du mel, kakao og bagepulver i som vendes i dejen
Så er det var at være klar til bagning
Bages 175 C i ca. 15-20 min.
Fyld kun formen halvt op - for de hæver rigtig meget!
Pistacie Frosting
Du skal bruge:
250 gr. blødt smør (skal være rigtig smør ikke margarine)
450 gr. flormelis
4 tsk. vaniljesukker eller 2 tsk vanilje-ekstrakt
1/2 dl Monin Pistacie Sirup (mere eller mindre efter smag)
Sådan gør du:
Alle
ingredienserne blander i en skål og piskes til en luftig creme med din
elpisker. Når du kan trække frostingen op i en spids og den ikke falder
sammen er den klar til brug.
Pynt med fondant-blomst og de usaltede pistacienødder!
Kommentarer