JULEKONFEKT med Marcipan og Lakrids

Jeg elsker lakrids.....og bruger det rigtig meget i kager, cupcakes og lignende -  og derfor skal min julekonfekt også indeholde lakrids.
Så hvis DU også elsker lakrids er denne opskrift måske noget for DIG!


Der bliver mellem 20-30 stk. af portionen alt efter hvor store du laver dem

Du skal bruge:
350-400 gr. råmarcipan Odense Marcipan eller Anton Berg 
1 pk Odense Lakrids Marcipan - du kan bruge mindre (alt efter smag og behag)
1 pose 200 gr. mørk overtrækschokolade fra Odense Marcipan 
1 pose 100 gr. mørk overtrækschokolade fra Odense Marcipan (til hjerter)
1 pose 100 gr. hvid overtrækschokolade fra Odense Marcipan
1 ds Rosa Støv Pulver fra Odense Marcipan 

Ting fra Odense Marcipan - Købt her

Sådan gør du:
Ælt råmarcipanen og lakrids marcipan sammen til en ensartet masse.
Rul en eller to pølser og skær den i passende stykker ca. 2-3 cm.

Smelt overtrækschokolade og temperere chokoladen, så den kommer under 40 grader (gerne omkring 32-35 grader), så får den den helt rigtige konsistens på chokoladen.

Nu er du klar til at overtrække. Overtræk først med den mørke chokolade og lad det størkne. 
Inden du smelter det hvide chokolade, skal vi har lavet hjerterne af mørk chokolade. 
Kom den tempererede chokolade en en sprøjtepose og klip en lille hul. Sprøjt hjerterne på et stykke bagepapir og lad dem størkne.
Når hjerterne er størknet pensler du det Rosa Støv pulver på hvert hjerte - så fint.
Er du mere til guld, sølv eller bronze kan det også købes ved Odense Marcipan - Klik her 
 
Du kan sagtens lave en masse hjerter og have liggende i en tætlukket æske, så har du altid lidt chokolade pynt til konfekt, cupcakes eller kager.

Nu smeltes den hvide chokolade. Kom dette i en sprøjtepose og lav zig zag på hvert stykke chokolade og sæt chokolade hjertet på inden den hvide chokolade størkner.

Klar til at nyde et stykke dejligt konfekt til kaffen eller gløggen!

Glædelig Jul til dig og din familie fra
Charlotte
Charlottes Cupcake Bakery

Kommentarer

Populære opslag