Chokolade/pebermynte cupcake m/After Eight og vanille frosting
Mums de er bare lækre og dem er du nød til at prøve!
Chokolade/pebermynte cupcakes m/vanille frosting og After Eight
Vanille/mint frosting
Jeg har pyntet med usaltede pistacie nødder og en hel After Eight
Passer til 24 alm. Cupcakes
Du skal bruge:
2 æg
300 gr. sukker
300 gr. hvedemel
3 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
2,5 dl mælk
200 gr. smeltet smør
150 gr mørk chokolade
150 gr lys chokolade
150 gr pebermynte chokolade
24 stk After Eight til pynt
Hakkede usaltede pistacienødder
Sådan gør du:
Pisk æg og sukker til en luftig masse. Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken. Vend det smeltede smør forsigtigt ned i dejen til massen er ensartet blank.
Pebermynte-chokolade og den lyse chokolade smeltes og kommes i dejen.
Den mørke chokolade hakkes i grove stykker og vendes i dejen.
Fyld dine cupcakeforme op (2/3-dele)
Bag den midt i ovnen ved 175 grader uden varmluft i ca. 15. min.
Lad dine cupcake køle af i bageformen, da de så bedre holder formen.
Så er de klar til frosting!
Du skal bruge:
250 gr. blødt smør (skal være rigtig smør ikke margarine)
450 gr. flormelis
1/2 dl Monin Vanille Sirup (mere eller mindre efter smag)1lille tsk mint/chokolade aroma
Sådan gør du:
Alle ingredienserne blander i en skål og piskes til en luftig creme med din elpisker. Når du kan trække frostingen op i en spids og den ikke falder sammen er den klar til brug.
Jeg har pyntet med usaltede pistacie nødder og en hel After Eight
Kommentarer