søndag den 31. januar 2016

Raspberry and Liquorice Cupcake with LOVE

Har før lavet disse Raspberry Cupcakes og med stor succes.
Elsker at bruge nogen af Johan Bülows lækre lakridsvarianter i min bagning og på denne Cupcake har jeg brugt hans nye LOVE lakrids som prikken over i'et på kagen.

Leg også med din pynt på dine kager - det er kun din fantasi der sætter grænserne.

Der bliver ca. 20 stk. Cupcakes af denne portion

Raspberry and  Liquorice Cupcake with White Chocolate
Du skal bruge:
2 æg
300 gr. sukker
300 gr. hvedemel
3 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
1,5 dl mælk (kan udskfites Kokosmælk)
200 gr. smeltet smør
100 gr Lakrids Marcipan (Johan Bülow eller Odense Marcipan hvis det andet ikke kan fås)
1-2 spsk Johan Bülow Raw Liquorice Powder
250 gr frosne Hindbær
200 gr god hvid chokolade 
Johan Bülow LOVE lakrids 2016 og usaltede pistacie nødder til pynt

Sådan gør du:
Pisk æg og sukker til en luftig masse.
Riv marcipanen og rør det i æggemassen. 
Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken 
Vend det smeltede smør forsigtigt ned i dejen til massen er ensartet blank.
Kom de frosne hindbær i en frostpose og knus dem med en kagerulle.
Hak den hvid chokolade groft.
Bland hindbær og chokoladen i dejen. 
Fyld dine cupcakeforme op (2/3-dele) 
Bag den midt i ovnen ved 175 grader uden varmluft i ca. 20. min.
Lad dine cupcake køle af i bageformen, da de så bedre holder formen.

White Chocolate and Lime Frosting
Du skal bruge:
250 gr. blødt smør (skal være rigtig smør ikke margarine)
450 gr. flormelis
4 tsk. vaniljesukker eller 2 tsk vanilje-ekstrakt
1 dl lime sirup
100 gr god hvid chokolade (kan bruges mere hvis du ønsker)
Sådan gør du:
Alle ingredienserne blander i en skål og piskes til en luftig creme med din elpisker eller røremaskine.
Når du kan trække frostingen op i en spids og den ikke falder sammen er den klar til brug.

Pynt med pistacie-nødder fra www.exoticmix.dk og slut af min en LOVE lakrids på toppen.


God fornøjelse med bagningen og jeg kan kun sige mums mums!

Send en kommentar